sym-19

300 cc: točkovi velikog prečnika ili točkovi malog prečnika?

Mnoštvo inovacija za 2021. godinu je uvedeno od strane SYM-a, od Maxsym 400 preko Jet X do novog Symphony ST-a. U naletu novopridošlih proizvoda, model od 300 cc je među najnovijim. Primer? Novi Joymax 300Z +, ali to nije i jedini primer. HD 300 je takođe stigao na tržište u novoj Euro 5 veziji.

Dva motora, ujedinjena, ali sa drugačijim konceptom i načinom korišćenja. Za koji biste se opredelili? Ukoliko ste i dalje neodlučni, daćemo vam još nekoliko primera da biste bolje razumeli da li ste na strani motora sa točkovima velikog prečnika ili motora sa tačkovima malog prečnika.

HD 300 sa obe ivice od 16 inča savršen je za one koji traže maksimalnu agilnost u vožnji, a upravo to mu omogućava da savlada sve nepravilnosti u vidu rupa i ispupčenja na putu. Joymax 300Z+, sa druge strane, predstavlja izbor onih koji ne žele da se odreknu komfora i udobnosti koje pruža široko sedište.

Prednosti ova dva motora tu ne prestaju. Kofer u standardnoj boji, predstavlja još jednu karakteristiku novog HD300, kao i dodatak za povećanje prostora za kacigu, jaknu i sve vaše stvari, koji olakšava svakodnevne vožnje po gradu. Joymax 300+, sa druge strane,zbog prerađenog prednjeg dela –  sada još modernijeg i agresivnijeg – može se pohvaliti ručno podesivim vetrobranskim staklom koje se prilagođava korisniku, njegovom potrebama i stilu vožnje.

Zajedničke karakteristike ova dva modela su prednja i zadnja LED svetla koja omogućavaju bolju vidljivost tokom vožnje i poseduju elektornsku kontrolu proklizavanja na putu za maksimalnu sigurnost. Praktičan sistem brzog punjenja za elektronske uređaje, prisutan je na oba modela, kao i mnoge druge funkcije koje imaju za cilj poboljšanje ukupnog iskustva tokom vožnje.

U slučaju da ni sada ne možete da se opredelite za jedan od ova dva modela, dobrodošli ste u jedno od predstavništva SYM-a kako biste se oslobodili svake sumnje. Čekamo vas!