SYM-7

Maxsym 400: Početak nove ere

Nova era SYM-a je počela. Dolaskom novog Maxym 400 u salone, Sym ulazi u novu fazu.

Tehnološke inovacije

Šta znači Nova era Sym-a? Pre svega ovo se odnosi na mnoge tehnološke inovacije koje će se nakon modela Maxsym 400 primenjivati I na ostale premium modele. Orjentisanost ka budućnosti, kao prioritet, budući da je nova serija Euro 5 spremna za demonstraciju ove godine.

Maxsym 400

Predstavljamo vam novine na polju tehnoloških inovacija u vidu:

  • TCS sistema kontrole proklizavanja
  • Integrisana LED svetla 
  • Sistem bez ključa (keyless start)
  • Sistem kočenja u nuždi (svetlosno upozorenje preko 70km/h)
  • Bočna nogara sa funkcijom automatskog gašenja motora kada se aktivira (u kombinacijom sa parkirnom kočnicom)
  • Podesivo vetrobranski staklo (bez alata)

Tržišni izazovi

Sa početnom cenom od 6.199 evra i četiri boje, Maxsym 400 spreman je da se suoči i pobedi na tržištu maxi 350/400 jednocilindričnih motora. Noviteti Sym-a predstavljaju neodoljiv miks dizajna, tehnologije i performansi u kombinaciji sa četvorogodišnjom garancijom i pomoći na putu, koju ekskluzivno nude.

Komunikacije van okvira

Ako je novi Sym maxiscooter preteča nove ere u pogledu tehnologije i dizajna, on je takođe preteča nove ere u smislu komunikacije. Ustvari, njegovo lansiranje nisu mogli ispratiti uobičajni digitalni i tradicionalni alati – od društvenih medija do web časopisa i štampanih medija, već se moralo otići korak dalje. Video koji je u potpunosti posvećen novom modelu, u kojem nam Luca Vecchi svojim nepogrešivim stilom predstavlja sve karakteristike novog Maxim 400. Skoro trominutni isečak koji na ironičan način i sa nimalo poštovanja predstavlja koliko je Sym skuter jedinstven. Novi način – van okvira – komuikacije u sektoru dvotočkaša, još jedan znak „nove ere“.

Ovo su samo prvi važni koraci nove faze, za koju se Sym nada da će biti uspešna.