symphony_fleet_1920

Rentiranje motora tokom leta

Niz testova sprovedenih među muškarcima srednjih godina, koje je vodila motorašica  Ryuta Kawashima, dokazao je da je svakodnevna upotreba motora, čak i za kratka putovanja, omogućava telu da ostane u formi, a mozgu da „radi gimnastiku“.

Posebno leti, motor je zaista udoban i brz način da se uhvatite u koštac sa bilo kakvim putovanjem , a da pritom izbegnete sgužvu u saobraćaju. Zbog toga je vožnja motorom postala idealan način za slobodno kretanje i uživanje u toplim danima.

SYM-triomotors-oprema

Korišćenje motora tokom leta

Iako je motor odlično prevozno sredstvo po gradu i u urbanim centrima, garantuje odlične performanse i na otvorenim putevima i na autoputu. Posebno u letnjoj sezoni motor je idealna alternativa automobilu, kako za kratka putovanja, poput vikenda ili nekih izleta, tako i za istražvanje mesta koja su dostupna samo dvotočkašima.

Ako mislite da sve ovo ne možete doživeti jer ne posedujete motor, imamo pravo rešenje za vas.

Iznajmite motor leti

Ako planirate da odete negde za vikend, odluka o iznajmljivanju skutera je idealno rešenje iz više razloga. Već neko vreme akcenat rentiranja nije više isključivo na automobilima. Mnogi brendovi vam omogućavaju da proživite ovo iskustvoi da provedete svoj odmor bezbedno i bezbrižno uživate u obilasku željenih destinacija.

SYM-triomotors-cenovnik

Kratkoročno rentiranje motora

Ovo rešenje za rentiranje idealno je za one kojima je potreban motor na određeno vreme.

Postupak iznajmljivanja je skoro isti kao i za automobile. Potrebno je da imate vozačku dozvolu za odabranu vrstu motora i da rezervišete vozilo koje želite direktno na web lokaciji kompanije ili lično  i izvršite plaćanje. Ne zaboravite da će određen iznos uplate biti zamrznut kao garancija za iznajmljivanje. I nakon toga počinje uživanje u vožnji.

Razlozi za iznajmljivanje motora

Mnoštvo je razloga za iznajmljivanje motora: od uživanja u vožnji do brzog prolaska kroz gradsku gužvu.  Razlozima možemo dodati i vožnji motora iz snova,  a da ga ne morate kupiti.

SYM-triomotors-kontakt

Razmatranja

Važno je zapamtiti, prilikom preuzimanja iznajmljenog motora, prekontrolišite da nema ogrebotina ili nedostataka u karoseriji ili u slučaju ako ih ima da ih prijavite odmah, kako biste izbegli, prilikom povratka, da platite štetu koju niste napravili.

U slučaju da želite da putujete na dalje destinacije, važno je osigurati da je kilometraža neograničena, jer mnoge kompanije imaju maksimalo dozvoljenu kilometražu, nakon čega se plaćaju penali za svaki dodatni kilometar.

Što se tiče goriva, u većini slučajeva motor se mora vratiti sa punim rezervoarom, kao što je prvobitno bio isporučen, iako postoje slučajevi da neke rentirajuće kuće iznajme motor sa praznim rezervoarom nudeći mu sipanje punog kod jednog od njihovih partnerskih distributera.