SYM-39

SYM vodeća pozicija I u 2021.godini

2021.godina započinje odličnom vešću iz Sym-a:

Dobra vest se odnosi na uvođenje Euro 5 serije, koja utiče na nekoliko modela Maxsym 400,  Cruisym 300 α, Symphony 200 ABS, Jet 14 125/200 and  Symphony 50.

Uvođenje Euro 5 dovelo je, s jedne strane, do važnog restajlinga nekih modela kao u slučaju sa Joymax 300 Z +, sa druge strane, to je dovelo do stvaranja i potpuno novih modela poput Maxsym 400.

Symphony 200, Cruisym 300 ( sada sa potpuno digitalnim instrumentima i kontrolom proklizavanja) i 50cc Euro 5, sada opremljeni savremenim elektronskim sistemima ubrizgavanja, već su dostupni na tržištu.

Posebnu pažnju zavređuju procesi uvođenja novih tehnologija i sve napredniji proces digitalizacije. Među tehnologijama ne možemo, a da se ne usredsredimo na gore pomenutu kontrolu proklizavanja, koja vožnju čini sigurnijom, sprečava gubitak kontrole u nepovoljnim vremenskim uslovima, neravnim ili klizavim površinama puta, poput pešačkih prelaza ili tramvajskih šina.

Zanimljiv i moderan je i novi sistem pokretanja motora bez upotrebe standardnog ključa. Na potpuno jednostavan način elektronski ključ obezbeđuje novo iskustvo tokom vožnje.

Među inovacijama treba spomenuti i starter „nultog otpora“, koji pomaže motoru da se tiho i neprimetno pokreće dok koristi generator, a ne tradicionalni starter. Zatim stop svetla, koja automatski zatrepere kada vozač izvrši kočenje u nuždi; Novi LED optički film na zadnjem svetlu; Anti-lift sistem dizajniran da značajno poveća stabilnost i udobnost tokom vožnje; sistem parkirne kočnice 2u1 zahvaljujući kojem je moguće aktivirati parkirnu kočnicu jednostavnim umetanjem bočnog postolja.

I to nije sve. SYM 2021 osim pogleda u budućnost putem novih tehnologija, radi i na novom dizajnu. Nova LCD instrument tabla je primer futurističkog izgleda koji modelima daje još moderniju i hi-tech liniju.

Ovim transformacijama SYM je započeo novu godinu na potpuno drugačiji i inovativan način, ali to je tek početak. Uskoro ćemo vam predstaviti i druge inovacije kojima ćemo ojačati poziciju na tržištu i suočiti se sa komercijalnim izazovima ove godine!